Illustratie van:

Ford 7740 - 832 kmh op dashboard

Hallo, hoe kan ik dit verhelpen hij geeft veel meer aan dan dat hij rijdt.

Deel dit topic

Reacties

Michael G
Dan is er iets met je rader wss
huub
Dat haalt ie toch wel??
+1
ZetorTwente
Www.boerderij.nl:

Nieuw wereldrecord, maximale snelheid met tractor verbroken.

Ongeveer een paar maand geleden, deed Valtra ook een aanzet tot dit wereldrecord, met succes mede door speciale banden en een race correur werd een snelheid van 130 km per uur gehaald.

Vandaag, waagde het tractorfan-lid de poging om dit record te verbreken, hij ging er met ruimschoot 700 km per uur voorbij. Op een snelheid van 832km per uur, hoe dit met deze meer dan 15 jaar oude Ford kon gebeuren is nog een raadsel. Waarschijnlijk licht het aan "Ford Onderdelen Rammelen Dagelijks" grote kans dat ook de begrenzer is losgerameld. KLM heeft al een bod gedaan op deze geweldige tractor om hem in te zetten op de korte vluchten binnen Europa, dit zou stukken goedkoper zijn dat een Boeing.
108ls
@ZetorTwente hahaha +1
ford3000case745
Haha
+1
gypCaseXL
Ach ja, me vader was voor twee jaar terug met 130 km per uur aan het rotoreggen met de TM. Gang is alles!
Fiat Heinz
Grote kans dat je radar in de war is. Heb een keer gehad dat er een wisselende snelheid werd aangegeven, maar dat was een vuile sensor.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7740 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1