Illustratie van:

Eurotrac F40 - hydraulisch systeem

De hef functioneerde niet meer. Wilde nog wel een klein stukje omhoog, maar bleef daarna hangen. Na dagen de draaiknop onder de stoel met de hand iets verdraaid, om te zien of dit iets zou uithalen. De knop zat erg vast. Vervolgens bleek tot mijn verbazing de hef weer te werken. Nu bleek echter de pomp te blijven sissen. Nadat de hef werd belast met de maaier, was dit volgens mij weer over. Maaier eraf, geluid weer terug. Ook de voorlader functioneert niet meer goed. Bij weer draaien aan de knop, functioneert de voorlader weer wel, maar de hef niet. Er is geen goede stand meer te vinden waarin alles goed werkt. Wat kan ik doen?

Deel dit topic

Reacties

bartjuh
Tja. Dat zijn typisch storingen voor zo'n goedkoop duurkoop apparaat. Hebben ook blauwe maandag zo 1 gehad. Heel de achterbrug sloeg vast
Sorry dat ik het zeg maar ik wil je wel een antwoord geven op je vraag maar je zal het niet leuk vinden.
Heel snel inruilen dat ding voor een gebruikt Europese trekker met voorlader.
Neem je verlies en denk er nooit meer aan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eurotrac F40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
5