Ford 4000 - Aftakas

Hallo Mensen,

Mijn aftakas draait door als deze uitgeschakeld is, is met de hand niet te stoppen. Zijn hier personen die ervaring hebben met het vervangen van de remband o.i.d. van de aftakas van en ford 4000, is dit makkelijk zelf te doen en waar bestel je de onderdelen??
omepiet

Reacties

Alex Schanssema
Trekker zou even doormidden moeten volgens mij. is wel een priegel klusje. Maar als je beetje handig bent komt het wel goed.
county854t
Hallo, bij mijn weten hoeft de trekker niet doormidden. Maar wel even het hefdeksel eraf halen, dan kun je ook kijken of het nog na te stellen is. Anders even de aandrijfas naar achter toe verwijderen en dan de remband eraf halen en even naar de plaatselijke New Holland dealer gaan voor een nieuwe. Is geen gigantische kostenpost als je het zelf aan durft. Succes
omepiet
Waar vind ik die remband dan? Heeft iemand hier een afbeelding van?
john farmer
@omepiet Op glnh.ca kun je tekeningen vinden, klik op parts&service.
malcon
@omepiet scheiden tussen achterbrug en transmissie. Kromme platen in de aftakaspot waarschijnlijk. Je remband je is ook kapot daardoor.. onderdelen halen bij de new holland dealer.. kosten vallen wel mee
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!