Grote brand in veevoederbedrijf in Luttenberg

In een veevoederbedrijf in Luttenberg is vrijdag aan het begin van de avond brand uitgebroken. De hulpdiensten adviseren omwonenden om ramen en deuren te sluiten en waar nodig mechanische ventilatie uit te schakelen.

BRON: RTV Oost

Deel dit topic

Reacties

R Spijker
EERST BEELDEN BRAND OP RTV OOST:

#t=13

larst7030
Ik snap niet dat hij op dat terrein mag komen
LandbouwLeistra
@larst7030 Idd hij loopt daar zo naar binnen
larst7030
@LandbouwLeistra ja en de brandweermannen zeggen daar niks van
radium45
Is het geen brandweerman die beelden maakt voor het archief?
Wimsumar
Beste Larst7030:
Quote @larst7030:
brandweermannen zeggen daar niks van

Ondanks hun trainingen is het bij een echte brand al snel een wanorde. Een brandweercommandant 'blafte' mij al eens toe dat hij de leiding had en hij bepaalde wat er gebeurde. Vervolgens ruk ik een brandslang uit 1 van die spuitgasten z'n klauwen en ging zelf, om overslaan van het vuur bij een heftige boerderijbrand, de brandstofopslag en rokende naastliggende gevel van de machineloods blussen/koelen.
R Spijker
NIEUWS ITEMS RTV OOST EEN DAG NA DE BRAND:


larst7030
@Wimsumar 2 weken terug is er in de voormiddag bij ons in de buurt een kiekestal afgebrand en daar mochten ze s avonds nog nie langs rijden
Wimsumar
Beste Larst7030:
Quote @larst7030:
nog nie langs

Praat me er niet van! In de krant stond destijds (2,5 jaar geleden) te lezen dat de Gemeente na de brand (waar ik bovenstaand ook over schreef) de buren had geïnformeerd over 'gevaarlijke' stoffen :shock: . Ze moeten nog steeds komen. 😎
larst7030
@Wimsumar ja nu heb je gelijk want het was een oude stal en de golfplaten waren van asbest:-(

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0