Illustratie van:

Strautmann Super Vitesse - Strautmann Super Vitesse DO2

Ben van plan een Strautmann DO2 super vitesse te kopen van de jaren 1994-1996,

Waar moet ik vooral opletten bij deze wagens?

Gr, henk

Deel dit topic

Reacties

mdoornekamp
Ze zijn er met pick-up van 180 cm en 160 cm. Breed is altijd beter natuurlijk.
GerbertXL
Ik rij met eentje uit '92. Nu het 3e of 4e jaar en weinig ernstigs mee gehad en de vorige eigenaar heeft 'm zeker niet gespaard. Bij de mijne is de rotor dubbelzijdig aangedreven en aan 1 kant zit nu een nieuwe aandrijfas, vorige had de spiebanen opgevreten, andere grote uitgave was een zooi messen, kosten dik 50 euro per stuk dus het is wel fijn als die compleet zijn.
Verder de normale dingen die bij een opraapwagen van toepassing zijn, het zijn gewoon goede wagens, zit niet veel spannends op dus er kan ook weinig kapot.
Husqvarna
@GerbertXL
Hier waren de splines op de haakse overbrenging deels weg en in de flens helemaal, maar waarschijnlijk werkte 1 aandrijfas ook al tijden niet meer, nu alles vervangen. Ophanging zaten trouwens ook wat scheuren in, maar dat is bekend bij deze.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Super Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4