AANDACHT GESTOLEN

GESTOLEN!!
In de nacht van dinsdag 30-6-2015 op woensdag 1-7-2015 is onze shovel (een schaeff skl 833) ons ontvreemd uit Bathmen.

Heeft u iets gezien wilt u dan even een prive bericht doen?

De shovel is van een kammeraad van mij..

Deel dit topic

Reacties

stefan310
Jeetje mina. Voor 2 weken terug hier in markelo (is dicht bij Bathmen) ook al een shovel gestolen. Een Giant 263 S. Hier hield zich enkele dagen ervoor een verdachte witte bus op.
T6020 power
Is ook wel kort aan de snelweg
mike_v
Quote @T6020 power:
snelweg

Dan is hij allang weg 😉
T6020 power
Maar VERWEG hoeft niet perse
hesselvdb
Kam de regio uit, meerdere malen laten ze zo'n machine even afkoelen voor een paar dagen om te kijken of er een gps tracker zit ingebouwd.
mike_v
Een "hobbyman" (als ik het goed zie?) zal niet rap een track-and-trace installeren @hesselvdb, dat zullen zij ook wel weten.
Miniplaat
Ik denk dat wij hier (Laren, tussen Markelo en Bathmen) dezelfde witte bus al meerdere malen langs hebben zien rijden. Pools kenteken ,rijdt zeer langzaam, meerdere keren langs onze boerderij gekomen gisteren. Onze shovel is al 32 jaar oud dus dat zal niet zo snel een probleem worden, maar een verdacht zooitje bij elkaar is het wel..

Helaas geen shovel gezien!
deutzfanJos
Ja en jammer genoeg zit er achter het erf een klein paadje waarbij je zo de vluchtstrook op kunt.. De dag er voor hadden buren er al een verdachte auto zien rijden.. Dus ik denk dat hij niet meer terug komt
MF6465dynashift
@Miniplaat k zou m toch goed op slot doen, in Polen schrikken ze niet van machines van meer dan 30 jaar oud
GD tuning Garyp
@mike_v Dan is die snel weg ja


Haha hah
deutzfanJos
@MF6465dynashift shovel was op slot sleutel weg gehangen schuur op slot en daarvan was de sleutel bij de mensen thuis.
MF6465dynashift
@deutzfanJos ojoh dan hebben ze toch goed hun best gedaan en alles gedaan om er bij te kunnen komen
deutzfanJos
@MF6465dynashift Ja de dag ervoor hadden de buren al een vreemde auto zien rijden. ik heb verder niet gehoord of hun een kenteken of iets hebben. maar omdat er braakschade is word er gelukkig wel een deel verzekerd.
MF6465dynashift
@deutzfanJos ja maar voor dat geld koop je geen ander denk of een die slechter is of met meer draaiuren erop. Bij ons was laatst ook een pool wezen kijken in een schuur van ons, buurman heen geweest en de Poolse man kwam met een of andere kutsmoes maar er stond gelukkig niks met een motor in die schuur en dat gebeurt nou ook mooi nooit meer
Miniplaat
@MF6465dynashift
Er zit geen deur meer in dus wordt lastig 😃
MF6465dynashift
@Miniplaat wel erg uitnodigend voor eventuele geïnteresseerden????

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
3