Illustratie van:

John Deere 1630 - Hydrauliek pomp

Goeiedag,
een vraagje over de hydraukiek pomp van de jd 1630.
hij doet het opzich perfect geen getik ed. Vaatje zit vol, maar als ik de dijk oprij (best stijl tegen steigeren aan) dan wilt die soms niet meer sturen tot die weer recht komt, iemand een idee hoe dit kan?

Nog een vraagje standaard hydrauliek vaatje is best klein. Kan je daar een kipper mee omhoog krijgen?
en de brandstofpomp lekt olie is daar een bekende plek die makkelijk te repareren is?

Mvg robbert

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Eerst kijken waar de stuurolie vandaan komt, het kan zijn dat de aanzuig ergens hoog in het vat zit en dan trekt de pomp lucht en heb je geen besturing meer.
Wat de diesel lekkage betreft zal het wel op de geijkte plaats zijn waar de gasstang uit de pomp komt even een o ring vernieuwen, pas op er zitten verbindingen onder het deksel van de pomp als je het niet weet even laten doen.

Suc 6
robbertk
@old man jose aanzuig zit zo goed als onderop. En de bij de brandstofpomp is een smeerolie lekkage. Vandaar de vraag weet niet prescies hoe de smeerolie door die pomp gaat.
armpie
Als je het vaatje vooraan bij de radiateur bedoelt, dat is alleen een buffervat. Dat zorgt ervoor dat als je op een moment veel olie vraagt, geen cavitatie optreed. Volgens mij halen die trekkers de hydrauliekolie gewoon uit de achterbrug. Het zou wel kunnen dat het hydrauliekfilter dicht zit, en dat door het hoogteverschil (neus omhoog) de pomp de olie niet meer aan kan zuigen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
6