Trekkertrek

Goedenavond

in welke versnelling rij je het best met een john deere 7710 in de 9 tons klasse, het is een power quad versnellingsbak en de pomp staat een beetje open.

mvg andreas

Deel dit topic

Reacties

JaapvandenBrink
In de B!
newholland6640
Banden? Zand of klei? Gewichtsverdeling?
bikkertie
Altijd de B
samie
@newholland6640 vooraan continental 50% en vanachter pirelli 20%, op een zandbaan en vooraan gewoon het originele moederblok vol met gewichten dus ongeveer 800 kilo
deutz dx 470
Op zand kan je ook C nemen anders B
mf-6265
Nu al stress voor zaterdag??? 😃 ik ben gisteren naar de weegbrug geweest en ik moet nog 200 kilo bij hangen en heb vandaag een plaatje achteraan gemaakt voor die 200 kilo 😃 . In welke klasse doe je mee?
Trekkerman Tom
Begin maar in B3/4, dan kun je tijdens de trek nog wat terug.
samie
@mf-6265 9 ton normaal
mf-6265
@samie dat is wel veel he voor een trekker van 160pk? Of is hij wat bij gevezen? Ik doe mee in de 6 ton 😄 ik kon nog net mee doen in de 5 ton maarja een trekker is 10x mooier met gewichten dan zonder he 😃
samie
@mf-6265 160 zal wel 200 zijn nu denk ik

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0