Illustratie van:

New Holland TS 135 A - zekering zwaailicht

Hallo,
Ik heb de afgelopen week een extra zwaailicht op de trekker gezet. In het begin werkte beide zwaailampen prima maar nu niet meer. Ik ben alle kleine zekeringen langs geweest maar er zat geen kapotte tussen. Ik heb ook al in het boek gekeken naar de juiste zekering maar kan het niet goed vinden. Iemand enig idee waar het aan kan liggen of weet welke zekering ik moet hebben,(misschien op een andere plek of iets dergelijks)

Deel dit topic

Reacties

bartjuh
Even met de spanningsmeter rond gaan. Beide kanten van de zekeringen meten. Misschien schakelaar doorgebrand? Of draad los bij de verbinding naar de zwaailamp. Massa is wel goed?

Kan zoveel zijn
Clear-up
Zeker effe heeeel goed doorkijken. Kan best wezen dat je t effe over t hoofd ziet.
Effe zoeken welke het is, en daar even een nieuwe in steken.
erik9831
Welke werkt nu niet meer, de extra zwaailamp om diegene die reeds gemonteerd stond ?

Brand de lamp nog, is per ongeluk de motor van de zwaailamp niet stuk, is er geen kabeltje ergens los gekomen ... Kan ook nog altijd iets anders zijn dan de zekering.

Meten is weten 😄
nhmonteur
Kijk de zekering eens na waar het plaatje van verlichting staat met daar klein onder ECU. Dit is de zekering voor het kastje bovenin.als die goed is dan moet ff het kastje er bovenuit halen en stekker eraf halen.grote kans dat stekkers is doorgebrand op 1 pinnentje. Is een bekend iets als er 2 zwaailampen langdurig aanstaan.
Als het pinnentje is doorgebrand dan moet je ff langs je deale,is namelijk een ombouwsetje voor met een extra relais
Succes
Hakselaar
@nhmonteurIk heb alle zekeringen wel drie keer gecontroleerd en ik heb de schakelaar losgehad maar was ook nog goed. Blijkt het dat beide zwaailampen toevallig niet meer goed in de fitting zaten. Nu maar wat blank schuren en wat contact spray erop.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 135 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
14