Gerst erwten laten hakselen en gelijk persen!

Goeden avond!
Ik heb een vraag wie weet er hier of er nog loonwerker zijn die doen hakselen en dan gelijk kunen persen zoals ik op de video zag van bijvoorbeeld loon bedrijf van van diepen! Het gaat dan om gerst erwten landt van ongeveer 50 bunder en het licht in de flevo polder wij doen ook zaken met Erf of Breure swifterband ! Maar het mag ook best geperst worden met bijvoorbeeld een krone precop als de baal maar gehakseld wordt voor het persen! wij gaan ze voeren aan de kalveren als structuur bron! Wij k uillen ook al 30 bunder in dit komt er bij haha! Als jullie wat weten hoor ik het graag het bedrijf waar het om gaat zit in Wekerom ! Stuur maar een Pb als iemand adressen wil van mn baas! Alvast bedankt!

Deel dit topic

johndeere6910forever

Reacties

ares697
80 bunder? Dat is nog heel wat.
Misschien is zo'n maisbalen pers een optie?
@ares697 de 30 bunder laten we maaien met zo'n bord voor op als gps zegmaar! Vorig jaar ook gedaan door een loonwerker uit lievelde met een Claus! En die balen mogen als ze droog genoeg zijn in de loods anders wikkelen en gewoon mee voeren met het complete rantsoen! Ken er hier wel 1 met een maisbalen pers maar dan zit je ook met meer verliezen van de erwten en het transport naar De boer!
bartjuh
@johndeere6910forever
Pers met 32 messen is niks? Die weet ik wel 3 onder 1 en t zelfde nummer..
@bartjuh als de snij lengte dan maar kort genoeg is anders zo het denk ook wel kunen!
johndeere6506
OTP Echten heeft een hakselaar met pers er achter.
bartjuh
@johndeere6910forever
Zijn er zelfs 33 mogelijk. 120 delen door 33 is ruim 3,5 cm. Hakselaar zal vast nog fijner zijn. Maar ik weet niet hoe jullie t willen hebben.
fendt308-driver
@bartjuh
Hoe kort krijgt die het dan?
bartjuh
@fendt308-driver
Heb wel eens stro geperst met alle messen erin. Word wel kort maar heb noet gemeten. Is ook maar net hoe t strootje erdoor vliegt. Er is vorige week nog ewrtenstro mee geperst maar weet niet of dat ook kort gesneden was
@bartjuh oké ! En die klant was goed te spreken? Over het gewas?
Wimsumar
Beste JohnDeere6910Forever: O.T.P. Echten adverteert (in Nieuwe Oogst) momenteel: Grashakselen+persen+wikkelen à € 11,75 per m³.

otpechten.nl/
@Wimsumar oké heb net al op de site gekeken! Zei zitten in Groningen toch?
johndeere6506
@johndeere6910forever OTP zit in Echten (Z.W. Drenthe) 😉
Wimsumar
Beste JohnDeere6910Forever
Quote @johndeere6910forever:
in Groningen

Nou, niet helemaal. Op de grens van Groningen en Overijssel 😉 .

Vlak bij Hoogeveen Drenthe:

[url]google.nl/maps/@52.7101002,6.3756941,12z[/…]
bartjuh
@johndeere6910forever
Denk t wel. Ben er zelf niet geweest. Zijn er al meer geweest in voorgaande jaren
@bartjuh oké! Ja heb het er al wel iets over gehad van morgen maar ik denk dat het persen wel het beste is , met z'n haksel unit voorop on de de pick-up! Of de pers achter de hakselaar knupen! Dat is wel het idee eigelijk
bartjuh
@johndeere6910forever
Oké. Zo'n combi weet ik helaas niet. Succes met de zoektocht.
@bartjuh oké dank je wel!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!