Bekeuringen

Waarom is het topic over de bekeuringen van een 14 jarige weggehaald ?

Deel dit topic

Reacties

claasfan
Waarom niet?
Deze kan ook wel weg
ares697
Waarschijnlijk zelf verwijderd
Oldtimer-fan
Misschien heeft ie 'm zelf verwijdert. Die functie is er namelijk ook, alleen weten niet veel mensen dan.
Balky
Als hij hem zelf heeft weggehaald heb ik daar alle begrip voor, als hij door "hogerhand"is weggehaald vind ik dat bezwaarlijke vorm van censuur
Red Bullet
Ik ga mij aanmelden als moderator.

Verwacht toch dat je dan de macht hebt om bezwaarlijke topic's zoals dit met nul % aan inhoud en die bol staan van kinderlijk gedoe toch mag verwijderen dan.

Wees slim en verwijder deze handel zo snel mogelijk als het kan en verban jezelf naar barbie.nl/

PS: hoeveel keer ga je nu nog veranderen van leeftijd ?

Eerst 96 jaar, dan 2 weken en nu 58 ...
walker1
Quote @Balky:
Als hij hem zelf heeft weggehaald heb ik daar alle begrip voor, als hij door "hogerhand"is weggehaald vind ik dat bezwaarlijke vorm van censuur

het zal de eerste keer niet zijn dat er hier censuur wordt toegepast.
fendt308-driver
@Red Bullet
Jou leeftijd en woonplaats kloppen anders ook niet
mike_v
Quote @Balky:
... censuur ...

En mag dat niet dan? Die jonge man vroeg wat de consequenties waren van niet toegestane praktijken. Lijkt me duidelijk genoeg dat dat hier (en nergens anders) gewoon niet thuishoort ...
jammermaarhelaas
Of een topic hier al dan niet thuis hoort is denk ik aan het gezonde verstand van de topicstarter, en daarna ter beoordeling aan de Administrator(en).

Wat me opvalt is dat mensen hier anderen vertellen wat er wel of niet zou moeten terwijl ze een hoogstwaarschijnlijk verkeerde leeftijd op hun profiel vermelden en of geen woonplaats vermelden. Nou, dan ben je stoer!
jammermaarhelaas
Quote @Balky:
Waarom is het topic over de bekeuringen van een 14 jarige weggehaald ?

Had deze jongen dan reeds bekeuringen?
Balky
Mij gaat het erom dat in het bewuste topic door een aantal forumleden relevante en nuttige info is gegeven.
Deze info is nu niet meer beschikbaar
Als de starter van het topic, inmiddels lijdend voorwerp geworden ZELF heeft besloten dit topic te verwijderen kan ik dat begrijpen en accepteren !!
Als een ander dat gedaan heeft is het domweg censuur
En als iemand meent dat dit soort onderwerpen hier niet thuishoren heeft diegene volgens mij niet helemaal begrepen waar dit forum over gaat, nl Tractoren en landbouwvoertuigen, en alles wat daar mee samenhangt, dus ook de juridische consequenties van bepaalde handelingen
Balky
En voor degene die zoveel problemen hebben met mijn leeftijd:
Je bent zou oud als je je voelt, mijn forumleeftijd weerspiegelt mijn gemoedstoestand.
Maar als je het dan echt zo graag wil weten, ik ben in 1952 geboren
old man jose
@Balky

Verekte kwajongen!!!!
Red Bullet
Zoals ik ooit nog al eens melde, wat heeft men leeftijd en woonplaats aan nuttige informatie een meerwaarde bij het reageren op zinloze topics ?

Zal als ik straks even tijd heb een topic opstarten over bekeuringen en daar de vraag stellen waarom er 2 topic's op een week zijn gestart over bekeuringen waarin in beiden topics zinloze en nutteloze commentaren vermeld staan.

Dit heeft geen enkele meerwaarde. De enige discussie die meerwaarde had daar, was die van Walker1 en zijn uitleg.

Dan ben je beter, dat je een topic opent waarin je vraagt aan walker1 om daar opnieuw de tekst in te plaatsen eventueel. Maar wat maakt dat uit ??? Topic verdwijnt in de anonimiteit en dan zijn er mensen die de zoekfunctie toch nooit gebruiken.

Want waar het hier om lijkt te draaien, is of hij het zelf verwijderd heeft of niet. Want anders is het censuur van de moderators. Dat is in mijn ogen al een aanval richting de moderators van deze website.
jammermaarhelaas
Of een bijdrage inhoudelijk zinvol is staat los van het feit of de schrijver ervan zijn of haar leeftijd en woonplaats al dan niet opgeeft, of juist opgeeft.

Zo heeft @Balky naar mijn mening goede bijdrages geschreven aangaande de vraag hoe hoog de boete is die je krijgt wanneer je zonder rijbewijs met een tractor met aanhanger de weg op gaat.

Maar waarom geef je niet gewoon je leeftijd en woonplaats aan? Bang voor de AIVD, of de belastingdienst, het CJIB 😃 ? Of bang om herkend te worden in het echte leven?

Ik vind, en dat hoeft een ander echt niet met me eens te zijn, dat het gewoon bij goed fatsoen hoort dat je je leeftijd en woonplaats opgeeft. Het houdt de sfeer op TF gemoedelijker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0