Mc-Cormick D 439 - Hoe laat ik mijn d439 sneller lopen

Hallo allemaal,

Ik ben jasper 16 jaar en heb n cormick d439. Deze trekker loopt maar 23km per uur, en ik kan dus niet fatsoenlijk met het verkeer mee komen. Zijn er mogelijkheden om de trekker wat sneller te laten lopen?? ( banden verwisselen is een optie, maar dat is mij te duur omdat er nieuwe banden omzitten achter).

Ik hoor t wel
Cormickje439

Reacties

brauheist
Meer toeren laten maken maar dat is slecht voor zo oude motor.. gewoon niks aan doen
b450
Als hij 23 gaat dan heb je al een "snelle" uitvoering! Mijn D432 loopt maar 20. Met deze trekkers ga je echt niet met het verkeer mee komen!! Geniet van wat je hebt en koop een brommer om met het verkeer mee tekomen
IH214d
23 is hard zat ja, mijn 214 loopt 18. en met twee wagens hooi er achter nog geen 15.

Heb je 32 inch achterop?
Oldtimer-fan
Koop een andere tractor die sneller loopt. Mc Cormick D-serie loopt standaart 20. Uitzonderingen met snelgang lopen 23-25. Maar die kom je maar zelden tegen.
Als je met het overige verkeer mee wil komen, moet je geen oude tractor kopen, maar een scooter
case-inter
Weet niet hoeveel sneller als hij moet lopen. Maar de 644 van mij loopt 35km/h en dan stroom je ook niet echt met het verkeer mee...
DeutzD40L
@Oldtimer-fan mijn d320 loopt 27 op de tomtom net zo hard als de 423 ! 😛
Adri-JD850
Waarom moeten de trekkers allemaal zo hard rijden? verander er niks aan want heel de trekker is niet gemaakt voor meer snelheid.Er word gauw geschroefd aan een trekker maar de remmen doen het meestal maar half, niks aan doen en zo blijven rijden het verkeer kun je toch niet bijhouden met een trekker van die leeftijd.
jannie2001
Moi jasper koop een super dexta zoals ik gr jan alberts haha
Boemrang
Zet hem op een aanhanger, auto er voor en ga dan toeren, mag je zelfs 90 km per uur rijden... 😃
Zonder gekheid, laat hoe hij is en geniet van deze tractor....
Landini 6500
25 km/uur is nog steeds de maximale snelheid voor langzaam verkeer !!
Fiat Heinz
De enige optie is grotere banden, meer toeren gaat je motor niet waarderen, en zoals al gezegd: Je remmen zijn niet in staat je voertuig tijdig te laten stoppen. Tegenwoordig remmen de trekkers beter, maar de oude trekkers hebben vaak slechte remmen. Geniet gewoon van de sound en de omgeving.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!