Illustratie van:

Hekamp grondbak - Hydraulisch 225

Weet iemand de afmetingen van de vierkante koker die hekamp gebruikt als frame voor de grondbakken. Graag ook de wanddikte. Ik wil zelf een hydraulische bak maken voor een speciale toepassing.

Ik heb bijna alle merken grondbakken bekeken, maar geen voldoet aan onze eisen. Echter de constructie van hekamp spreekt ons het meeste aan. Het frame willen we daarom namaken, de bak wordt volledig anders.

Deel dit topic

Reacties

matzzz
Verzin dan iets anders zelf?
assink
Hier staat een handbediende 200cm uitvoering. Volgensmij is de constructie grotendeels hetzelfde, wil hier wel even de rolmaat lang houden voor je. De wanddikte wordt alleen wat lastiger. Denk wel dat dit een behoorlijke wanddikte heeft ivm de grote radius.
deutzke430
@assink Als je dat wil doen heel graag! Denk ook dat het behoorlijke wanddikte moet zijn, anders zou de koker buigen of torderen lijkt me.
GerbertXL
Oude versie met enkele cilinder of de huidige met dubbele cilinder?
deutzke430
@GerbertXL Oude versie met 1 cilinder.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hekamp grondbak ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
11