International 423 - vanalles

Hallo iedereen ik ben bezig met het opknappen van men ih 423 maar is het een moeilijk klus om de radiateur te demonteren want ik ben eventueel van plan dit te doen en nog een vraag is ik heb speling op mijn hefarmen wat is hier aan te doen buiten het tandwiel te vervangen ofzo Ps het lekt lang een kant die ik niet los krijg?

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

stevenb
Radiateur eraf is een makkie ???? heb het zelf ook gedaan en ben ook geen handige Harry ????
Wimsumar
Beste IH Fan 1997: Speling op de hefarmen is grotendeels te verhelpen met nieuwe kogels en/of opvulbusjes aan trekkerzijde van de hefarmen. Ook een nieuwe pen in de verbindingen van de verticale hefstang is simpel en doeltreffend. (Eventueel het gat in de hefarm uit (laten) boren om het weer rond te maken, in combinatie met een dikkere pen).
IH fan 1997
@stevenb oke
IH fan 1997
@Wimsumar is dit een hoge kost als ik dit laat doen door een mechanisatiebedrijf want zelf heb ik er niet zo veel kennis over en zeker als het gaat over boren en uitdraaien enzo
Wimsumar
Beste IH Fan 1997:
Quote @IH fan 1997:
hoge kost

Tja, de afstand is te groot (en ik heb zo'n dikke boor niet) anders zou ik zeggen: "ik doe het wel even voor je".
Bij een mechanisatiebedrijf moet je vermoedelijk toch rekenen op een paar tientjes.
Je kunt (zelf?) wel de pen in de verticale hefstang (+ hefarm) vastlassen, dan ben je ook al veel speling kwijt.
IH fan 1997
Ja das misserie he voor lassen moet ik ook al bij een lasser gaan dus ja
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!