Illustratie van:

New Holland TL 90 - gebruikershandleiding

Beste TF'ers,

Een vriend van mij heeft een New Holland TL 90. Hij heeft deze nu al een aantal jaren en hij is ingevoerd geweest uit Engeland.

Probleem dat hij nu al vanaf het begin heeft, is dat de snelheid aangeduid staat op het dashbord in miles en niet in km per uur.

Heeft er iemand toevallig de kennis hoe dit te veranderen, indien dit mogelijk is om zelf te doen. Als er iemand een handleiding weet online, mag men dit ook even vermelden.

Groeten,

Johan

Deel dit topic

Reacties

boereke
Bij een tl90 wordt de snelheid enkel aangegeven op de prestatiemonitor aan je rechterzijde, niet op het dashboard.
Deze monitor kan je instellen op USA (engels dus miles, of EU (km). Dit doe je door de linkse knop (met pijltje naar links en naar onder) langer dan 3 seconden in te drukken, vervolgens kan je met de rechtse knop (8met pijltje omhoog) switchen tussen EU en USA ten slotte de eerste knop terug langer dan 3 seconden indrukken om de instelling op te slaan.
boereke
Als de snelheid toch op het dashboard wordt aangegeven, vermoed ik dat het om een tl90a gaat, daar heb ik geen ervaring mee!
JohanFannes
@boereke fout van mij, het is inderdaad op de monitor. Bedankt voor de informatie, we zullen het eens proberen 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TL 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!