Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - Knipperlicht

Hallo,

Ik heb een vraagje over mijn Massey Ferguson 135.
Het knipperlicht doet het niet. En weet niet waar het aan ligt. of het nou de schakelaar is of een zekering. Want ze doen het allemaal niet. en het gewone licht wel.

Gr TIjmen

Deel dit topic

Reacties

David Bakker
Misschien is het relais kapot
ford3000case745
Heb je wel stroom bij je relais?
rensentijmen
Waar is dat te vinden? EN wat kost zoiets als dat kapot is en is dat moeilijk er in te zettten
Wimsumar
Beste RensenTijmen:
Quote @rensentijmen:
Waar is dat te vinden?

Controleer de zekeringen. Deze zitten onder het het dashboard ("handgaskant") te bereiken via het accudeksel in de motoorkap.
De kans is groot dat de zekering(en) geen/slecht contact maken in de klemhoudertjes. Haal de zekeringen er 1 voor 1 uit om de contactvlakjes voorzichtig van corrosie/vuil te ontdoen door ze licht te schuren. Spuit ze daarna in met contactspray of kruipolie.
Hetzelfde euvel kan zich voordoen bij de lampjes in de fittingen. (Al zou het toeval zijn dat alle 4 lampjes nu slecht contact maken).
Daarna de bedrading naar linker en rechter spatbord nalopen. Stekkerverbindingen zijn ook gevoelig voor corrosie/vuil.

Figuur 56 op pdf blznr. 46 in onderstaande link toont het zekeringsdoosje:

[url]vieilles.soupapes.free.fr/massey_ferguson_135/pdf/…]


AANVULLING:

In onderstaande link het instructieboekje (Nederlandstalig) van de M.F.-135. (Zekeringen worden hierin niet genoemd. Omdat de electrische uitrusting van de M.F.-100-serie een complete ramp is/was, heeft de fabrikant op het daarvoor bestemde papier van het instructieboekje bezuinigd 😉 ).

[url]rfeholland.com/handleidingen/…]

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2