Kubota ..selecteer een type.. - B7200 aanhanger verlichting

Aanhanger verlichting wil niet branden als ik stekker er in doet en licht aan branden de knipperlichten doe ik licht uit en knipperlicht aan dat knippert hij gewoon zet ik licht aan dan knippert er niks ook niet van de trekker, wie weet waar ik dit moet zoeken?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste DennisBouter: Begin maar met het openhalen van de aanhangerverlichtingsstekker. Waarschijnlijk daarin een losse massadraad. (Massa is in een 7-polige stekker de pen/bus op "4-uur").
P.S.: Het kan ook zijn dat de massapen en -bus geen contact met elkaar maken. Schoonschuren (-borstelen) en het stekkerpennetje iets uit elkaar buigen helpt dan.
orangpower
Of is goed in spuwen 😃 Doe ik wel eens ( beetje kruipolie is ook goed 😄 )
Wimsumar
Beste Orangepower:
Quote @orangpower:
goed in spuwen

Topicvraagsteller DennisBouter schrijft niet dat hij 'm er niet in kan krijgen,... ehhh,.. de aanhangerverlichtingstekker. 'Glijmiddel' lijkt me dus niet nodig. 😎
dennisbouter
2 aanhangers geprobeerd waarvan 1 nieuwe met 13 polige stekker en mijn auto heeft canbus dus als die stekker niet deugt had ik dat wel gemerkt, stekkerdoos op trekker al vervangen dat het iets met massa is vermoed ik ook wel maar kan dat ook ergens anders in zitten lekstroom ofzo? Heb ook knipperlicht op mototkap met stadslichtfunctie kan het zijn dat hij daarin doorslaat?
Wimsumar
Beste DennisBouter:
Quote:
2 aanhangers geprobeerd

En deze werken beide goed op de autoverlichting?

Dan lijkt me de massa vanaf stekkercontactdoos (op de trekker) aan de trekker ondeugdelijk. (De aanhangerverlichting zoekt z'n massa via de aanhangerrichtingaanwijzerlampen en de trekkerrichtingaanwijzerlampen. Lijkt me).
orangpower
@Wimsumar aaahh tging over de stekker 😃
dennisbouter
@Wimsumar zit nieuwe stekkerdoos op trekker
Wimsumar
Beste DennisBouter:
Quote @dennisbouter:
nieuwe

Jaja, ik geloof je wel. Het is alleen vanachter beeldscherm/toetsenbord verdomd lastig meekijken met dit soort storingen.
"Nieuw" wil nog niet zeggen dat het zonder montagefout gemonteerd zit.

Nogmaals: Werkt de verlichting van de aanhangwagens wel goed aan de auto?
dennisbouter
@Wimsumar ja dat werkt gewoon, en heb nou gisteren me zelfbouw kipper geprobeerd en daar deed de verlichting het wel van : en daar heb ik wel een massa op de stekker aangesloten, dus hoe het dan in mijn autoaanhanger zit???
Wimsumar
Beste DennisBouter:
Quote @dennisbouter:
me zelfbouw kipper geprobeerd en daar deed de verlichting het wel van

Grote kans dat de verlichtingsarmaturen massa maken via het metaal (frame) van de kieper en vervolgens via trekhaak of hydrauliekslang naar de trekker.
dennisbouter
@Wimsumar dat zal niet want had hem niet aangekoppelt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3