Voorstelletje

Ik lees meestal stilletjes mee op tractorfan maar ik merk steeds meer dat ik tussen de kleine discussies door moet lezen. Terwijl ik een serieus on topic verhaal probeer te volgen.

De discussies worden meestal gevoerd door (naar mijn idee) serieuze volwassen mensen uit de agrarische of grondverzet sector. Op zich lijkt me dat het niet nodig is.

Zou het niet wat wezen dat mensen onder hun eigen naam gaan reageren, dus voornaam achternaam en woonplaats. Dat voorkomt een hoop anoniem gezemel.

Anonimiteit werkt in het geval van tractorfan zeer negatief.

Deel dit topic

Reacties

dx11
Ag, iedereen kan in zijn profiel een verhaaltje schrijven met daarin zijn of haar naam en nog veel meer
SJB533
@dx11
Klopt, Jan, maar niet iedereen heeft dat ingevuld 😉
Loeideutz
Dat is het nadeel van internet. En als ik dan wil trollen en zieken dan vul ik de naam van de een of andere etterbak hier in het dorp in. Niemand die het ziet.
Fiat Heinz
Ik kan me goed vinden in dit topic. Soms is het wel heel gemakkelijk om min of meer anoniem er van alles uit te kramen. Maar ben van mening dat respect en tolerantie een prima basis vormen om de discussies netjes en zinvol te houden
Snaky Bill
@ Erwin ,
grondverzet moet je aan aannemers overlaten en je zelf helemaal concentreren op de agrarische sector
want grondverzet gaat helemaal onder gebracht worden door een aannemers bedrijf die daar ook de papieren voor heeft, zo gauw de kentekenplaten op de tractoren zit , zul je het verschil merken , wat for vergunning er aan vast zit,is in huren van landbouw tractoren niet meer mogelijk.
jaap-paulusma
Ik ben het met je eens.
Er is niemand die alles weet, en daarom vragen de meesten het hier.
Door de zoekfunctie wat vaker te gebruiken hier kom je al heel ver.
Het is reuze frustrerend voor de meesten om altijd dat domme gezeur en slap geouwehoer te moeten lezen in een topic.
Ga eens na of jezelf deze antwoorden verwacht als je een serieuze vraag stelt .
Behandel iedereen zoals jezelf behandelt wilt worden.
erik9831
Hoe moet ik dit nu uitleggen ... 😄

Er zijn mensen, die niet graag hun familienaam willen gebruiken. Niet omdat ze iets willen verbergen, maar omdat hij niet echt past om te gebruiken op een forum.

Ik gebruik op facebook ook men echte naam en neen die is niet Erik9831, maar gewoon Erik. De 9831 komt doordat Hotmail, toen ik een pak jonger was, dit voorstelde gewoon.

Er zijn mensen van hier die men echte naam kennen, maar uiteindelijk kan men familienaam ook negatieve reacties uitlokken naar mij toe. Ik kan ook zeggen dat ik op facebook wel wekelijks berichten krijg, van totale vreemden uit de hele wereld, door men naam. Het voordeel is wel, door men echte naam kan je mij bijna niet of niet terugvinden op google.
ricooo12
@SJB533 hoe of waar kan je dat invullen dan ?
erik9831
@ricooo12 Als je ingelogd bent, op je eigen naam klikken. Dan is er rechts naast je profielfoto het volgende keuze menu:

Profiel wijzigen
Wijzig profielfoto
Albums beheren
Abbonementen beheren
Stuur persoonlijk bericht
Bekijk reacties

Hier moet je dan op "profiel wijzigen" drukken. Dan is het een tekstje in te vullen bij "wie is ricooo12" en klaar is kees 😄
ricooo12
@erik9831 ik ga t is proberen
alvast bedankt
JD6930
Quote @SJB533:
@dx11
Klopt, Jan, maar niet iedereen heeft dat ingevuld

Is ook niet verplicht dus ik geef ze groot gelijk. 😉

Sowieso vindt ik zelf persoonlijk dat niet iedereen mijn voor en achternaam hoeft te weten. Dat hoef ik ook niet van andere te weten.

Ik heb al vaak genoeg vriendschapsverzoeken op Facebook gehad van totaal onbekenden, wss een groot deel van TF afkomstig. Die accepteer ik niet omdat mijn persoonlijke FB gewoon privé is en mensen die ik niet persoonlijk ken daar niks mee te maken hebben. Op enkele uitzonderingen na.
Loonwerker_Erwin
Maak dan geen misbruik van je anonimiteit. (aan iedereen gericht)
radium45
Quote @JD6930:
mijn persoonlijke FB gewoon priv�

Jouw facebookpagina is gewoon toegankelijk voor iedereen, ik zou dan de instellingen aanpassen.
Wimbo
@radium45 zit ie al die kassameiden van de Appie lastig te vallen met z'n JD dealer reclame.
JD6930
@radium45

De privé FB niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2