Illustratie van:

David Brown 770 - Mazoutpomp

Ik zou graag mijn tractor meer laten doempen maar ik weet niet juist waar dat juist moet bij de mazoutpomp van een David Brown 770 selematic

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Zet m op de stoomboot
radium45
stijntje1
Nou, aan je mazoutvijsje aan de voorkant van de pomp... je hebd 2 vijsjes 1 van toeren en 1 van stationair draaien... en als je dan naar voorkant van trekker gaat daar hangt een kettingkje aan.... redelijk duidelijk 😉
Wimsumar
Beste Fendt David Brown: Doempen doe je zo:

Klik 1 voor 1 onderstaande foto's (met dank aan T.F-er Atlaspower) aan om de bijbehorende werkomschrijving erbij te lezen:

(P.S.: Ga met chirurgische precisie (lees: zeer schoon) te werk als je met de brandstofpomp aan de gang gaat. Pomp en gereedschap goed schoonmaken/schoonhouden.
Danku voor de snelle reactie .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 770 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
7