Illustratie van:

Deutz F6L514 - klaarmaken trekkertrek

Ik heb een oude vrachtwagen met een f6l514 en een met een f6l714 en wil hem klaarmaken voor trekkertrek welke zou het best geschikt zijn. hij word enkel gebruikt voor trekkertrek.
hoe krijg je meer power

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Als je al gaat vragen hoe je meer vermogen kunt krijgen dan begin er maar al niet aan...
en waarom begin je er niet gewoon mee zoals hij nu is, waarom zou je al direct aan dat ding beginnen te sleutelen
valmet6400power
Wat voor soort brandstofpomp zit erop? Lijn of roterend?
frank857
Ik zou de 514 pakken die heeft meer inhoud en een langere slag
Oldtimer-fan
Bij Trekkertrek Gulpen werd verteld dat iemand een deutz motor gebruikte die hij opgevoert had. Door het hoge vermogen rekten zijn kopbouten uit waardoor de motor slecht ging lopen. Deutz motoren zijn niet zo geschikt op (extreem) op te voeren voor TT.
Deutz-oldie
Beide motoren hebben dezelfde slag (14cm) maar een 714 heeft een 10mm grotere boring (12 i.p.v. 11cm) dus op basis van de inhoud kies je beter de 714. Je kiest dus naar mijn mening best de 714 en sleutelt verder zo weinig mogelijk aan de motor zodat je er lang kunt van genieten. 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F6L514 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
172