Fordson Major - Vervangen membraam brandstofpomp

Hallo, mijn tractor loopt stationair veels te hard, ongeveer 1600rpm. De slang van de luchtinlaat heb ik al vervangen omdat hier valse lucht werd aangezogen. Hierdoor is het wel iets beter geworden 1400rpm, maar nog steeds niet goed. Nu heb ik zelf het vermoeden dat het membraam lek/poreus is en wil ik deze gaan vervangen. Is er iemand die hier een handleiding van heeft en deze met mij wil delen?
StofferD

Reacties

Wimsumar
Beste StofferD: Soms zoek je je blauw, soms niet:

lutje-ford.nl/
+1
old man jose
De 2 leidingen op de ronde pot vooraan op de brandstofpomp losmaken De 4 boutjes losmaken dan de pot voorzichtig verwijderen en dan zie je het membraan en de veer. Goed de volgorde en de stand onthouden.Membraan kun je overal betellen maar niet allen zijn even soepel ik heb er eentje gehaald bij Stokkink Gouda en die is super, mijn Fordson loopt als een zonnetje.
Suc 6 groet Jos
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!