Illustratie van:

John Deere 6215R - inbouwen Motorola mobilofoon

Hallo Wij hebben een nieuwe johndeere 6215 R gekocht en daar moet nog een mobilofoon in. Bij onze andere trekkers zitten ze klem tussen een beugel die onder de radio of ehbo box is geschroefd. Maar bij deze nieuwe is er nog een vakje vrij onder de radio waar we hem graag in willen bouwen - in kunnen schuiven zodat je de kabels niet ziet en omdat het netjes is. Wie heeft er een foto en of link waar je zo'n slee kunt kopen waar je hem schuift.

Gr

Deel dit topic

Reacties

JD 6110
...
6920 JD
Kon dat er niet meer af bij de dealer waar je de jd hebt gekocht?
hans515
Kan je zo bij de dealer bestellen
fendt308-driver
@6920 JD je vergeet soms wat met kopen 😉
JD 6110
Iemand een foto waar ze hem geplaatst hebben? In dat vakje onder de radio waar normaal climacontrol in kan past die niet in hoor ik net. ..
Siete
Ik rijd zelf op een 6210R. Heb een beugel gemaakt aan de deur meteen voor de console zeg maar. Daar hangt bij mij de mobilofoon. Stroom kun je dan via je zekeringkast bij de accu weg halen. Daar lopen meerdere kabels door de vloer waar je draden voor de mobilofoon ook wel door kunnen. Antennekabel heb ik dan tussen de deur en de console weg gewerkt en in de stijl achter in de cabine omhoog gebracht. Daar zitten ook weer allemaal kabels waar dus ook je antennekabel bij langs past. Zozit je kabel mooi weg gewerkt onder het dak. De antenne staat op een strip welke over het dak ligt. Zo hoef je geen gaten in je dak te boren.
Hoop dat het zo een beetje te begrijpen is. Foto heb ik zo snel niet.

Mvg,

Siete
GdenOtter
Volgens mij kan hij wel in dat vakje maar je kunt dat stuk er zo uit trekken. Er zitten van onder af 2 inbusboutjes als je die eruit draait kan het hele console zo naar beneden. Alleen wel even kijken of je geen kabels kapot trekt natuurlijk????
JD 6110
@Siete de kabels en stroom krijgen we wel weg. Ben wel benieuwd hoe het lijkt dan. Meeste mobilofoons hangen boven naast ons hoofd rechts. Wou hem graag in dat vakje. En anders onder de radio het beugeltje schroeven
tim-jansen
@JD 6110 heb je nog wat aan een foto wij hebben namelijke een 6215 met bakkie volgensmij zit die onder de radio
maikwolsink
@tim-jansen topic van bijna een jaar oud, gaat hier om de trekker van scharenborg vermoed ik

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
11