Ford 3000 - Zuigerveren

Onze Ford 3000 loost meer uitlaatgas via de carter-ontluchting dan via de uitlaat. Ik heb het idee dat dit te verhelpen is door het vervangen van de zuigerveren. Kan iemand mij helpen aan een goede instructie om dit karwei goed uit te voeren?

Deel dit topic

VC Haamstede

Reacties

Wimsumar
Beste VC Haamstede: Het is maar goed dat er in jullie zweefvliegtuigen geen motoren zitten. Geen enkel vliegtuig zou het einde van de startbaan halen (laat staan van de grond komen) als een probleem zoals je in de topicopening stelt met het vervangen van zuigerveren op zou zijn te lossen.
Voor de ingreep zuigerveren te vervangen moet de motor dusdanig worden gedemonteerd dat volledige revisie eigenlijk in dezelfde werkgang plaats kan vinden waardoor tevens een afdoende reparatie wordt gedaan.
Vraag is of de club dit kan (ook financieel).
Landini 6500
Mijn Ford 2000 laat soms een drup olie vallen uit ontluchting pijp,maar rookt
als een echte Ford ( uit de uitlaat )
Hallo,
denk het niet, waarschijnlijk zijn je bussen ook ingesleten
dus nieuwe zuiger veren en bussen der in
conclusie je kunt beter je hele motor reviseren
VC Haamstede
Goedenavond,
Tjsa, soms zit je gewoon met een domme vraag en kan je niet anders dan hem met enige schaamte voor te leggen. Jullie reacties bevestigen overigens wel waar ik zelf ook al vanuit ging.
Bedankt zover, ik denk dat we de rook voor lief moeten nemen en er in de huidige conditie mee moeten blijven werken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!