Illustratie van:

Mc-Cormick 353 - Vraag

Hallo
Heb een 353 gekocht met serienummer 1116464
Weet iemand van welk bouwjaar deze is ?
Heeft deze trekker ook remlichten of is de remlichtschakelaar alleen voor de stekkerdoos van de aanhanger ?
Bvd

Deel dit topic

Reacties

JohanFannes
Het is zo, dat bepaalde trekkers geen remlichten hebben, hangt uiteraard af van de leeftijd van deze trekkers en zijn snelheid. Je kan ze er wel eventueel bijplaatsen, samen met een remlichtschakelaar op de pedalen.

Het was vroeger zo, dat een trekker die trager was dan 25 km per uur, hij geen remlichten nodig had, er werd verondersteld dat het achterliggende verkeer zelf wel zou zien wanneer ze moesten opletten. Als je dus een kar hier wil achterhangen, ga je dus ook geen stoplichten hebben, omdat ze niet op de trekker gemonteerd staan.

Hopelijk heb je hier al wat aan
Alkyburnerfreak
Remlicht kan ook via knipperlicht branden
mc-cormick-ihc
Volgens jou gegevens dat er 1 opzit is de kans zeer groot dat deze alleen op de stekkerdoos zit aangesloten. Omdat de achterlichten het niet toelieten vd trekker zelf.
Corne S
Bij onze 383 / 423 is het zo, dat de achterste knipperlichten als remlicht functioneren. De voorste blijft gewoon doorknipperen, achterste weet ik eerlijk gezegd niet. Is een vrij ingewikkeld knipperlichtautomaat. Kan morgen wel even kijken icm aanhangertester.

353 is qua bouwjaar gelijk aan 423 en 383 is de opvolger, dus volgens mij mag je die wel gelijk aan elkaar stellen.
ErDee
Knipperlichten achter zijn ook remlichten. Wordt via een speciaal relais geschakeld. Als je knipperlicht aangeeft heb je nog maar aan 1 kant remlicht op de traktor. Weet even niet hoe het origineel zit maar ik heb op het aanhangerstopcontact normaal remlicht en knipperlicht en op de trekker origineel gemaakt. Denk dat het origineel op stopcontact zelfde als op de trekker zit.
vanhuizen
Heb alles volgens het elektrische schema nagekeken en aangesloten en nu gaan dus de achterste knipperlichten continu branden bij remmen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 353 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
9