Vrachtwagen botst achterop tractor

Vrachtwagen botst achterop tractor

MARRUM - Een vrachtwagen is maandagochtend op de Ljouwerterdyk (N357) achterop een tractor gebotst. De doorgaande weg is een tijd afgesloten geweest vanwege de hulpverlening en onderzoek.

Beide voertuigen reden richting Stiens toen de vrachtwagen achterop de tractor botste. De tractor werd hierbij van de weg geduwd en belandde in de sloot. De bestuurder kwam in het weiland terecht.

Deel dit topic

Reacties

GROENEDEERE
De trekker bestuurder mag van heel veel geluk spreken als hij dit overleeft zonder al teveel letsel.
inspecteurfendt
@Wimsumar zei hier ook al iets van in dit topic. tractorfan.nl/topic/83290/
Welke trekker (Merk/model) is er bij betrokken?
De tractorchauffeur zal de schrik van zijn leven wel beleefd hebben!
marlie-bongers
@inspecteurfendt massey fergusson tef of goudbuik kijk maar bij de foto;s
Perfect
Het lijkt wel een oude Ferguson .
DB_jansen
@inspecteurfendt Een Massey ferguson 35 goudbuik zo te zien, zonde 😞
inspecteurfendt
@marlie-bongers ja, ik heb niet zoveel verstand van mf! 😃
vanmeij
Die heeft veel geluk gehad
jordi 1455
Zonde van de goudbuik, maar gelukkig heeft de bestuurder geluk gehad.
JD6930
@DB_jansen

Tis van beide zonde, maar wat telt is dat beide bestuurders er uiteindelijk goed vanaf komen wat ik ook zeer hoop voor de trekkerbestuurder.

Materiaal is vervangbaar! Ook al gaat het hier om twee gedateerde voertuigen en neem ik een beetje aan dat de MF voor hobby was. Zolang de bestuurders er uiteindelijk maar goed vanaf komen! Dat is het belangrijkste!

Ik ben het volledig met @GROENEDEERE eens. 😉
Tom VB
@JD6930 twee gedateerde voertuigen ? Ik zie er maar een...
RVM
Poe dat ziet er niet best uit, hopen dat het meevalt
Voor de trekkerbestuurder
DB_jansen
@JD6930 Ja dat zeker maar aangezien er niks over de bestuurder stond neem ik aan dat die er goed vanaf is gekomen.
Landini 6500
@DB_jansen staat er bij, bij waldnet, met spoed naar ziekenhuis
mike_v
Grijs en grauw weer en lichte regen? Op de foto te zien een trekker zonder spatborden (of die zijn eraf gevallen?), dus niet echt verlichting en zwaailamp? Weet natuurlijk niet alles maar wat ik zie op de foto's had het vermeden kunnen worden ....
Trekkerman Tom
Dat is een Ferguson FE 35.
JD6930
@Tom VB

Die DAF is anders ook niet de jongste meer. Is een 95 XF. Dat type is gebouwd tot 2002. Inmiddels zijn we twee modellen verder. Das toch al iets! (Edit: Whoops, tis denk toch een 105, maar dan nog, ik bedoel dat je beide niet meer nieuw kan kopen, niet hier in NL tenminste 😉 )

Tuurlijk ist niet zo oud als de MF trekker maar ook die DAF is al enige tijd niet meer in productie. Al lijkt het misschien met wat nieuwe onderdelen op te knappen zijn maar de vraag is dan of het chassis/de motor niet teveel geleden heeft.

Maargoed, het is vervangbaar door nieuwe! Die MF kan nog wel eens op te knappen zijn. Maar het belangrijkste is dat de bestuurders het overleven zonder al teveel blijvend letsel.
bert korving
@JD6930 Aan het kenteken en de ronde (mist)lampen die onder de bumper bungelen te zien gaat het hier om een XF105 die aanzienlijk jonger is dan jij denkt !
Alex Miedema
Bestuurder geluk gehad!? de beste man is zwaar gewond geraakt en het is nog maar de vraag of hij er ooit weer boven op komt 😞

En de DAF XF105 is een vrij jong exemplaar, een van de laatst gebouwden voor de Nederlandse markt, die is twee jaar oud.
Wimsumar
Beste Alex Miedema:
Quote @Alex Miedema:
de beste man

17 jaar: nieuweoogst.nu/scripts/edoris/…
JD6930
Quote @bert korving:
@JD6930 Aan het kenteken en de ronde (mist)lampen die onder de bumper bungelen te zien gaat het hier om een XF105 die aanzienlijk jonger is dan jij denkt !

Zag net na dat ik de tweede reactie plaatstte de ronding bij de mistlampen, toen het "edit" gedeelte bijgevoegd. Dan is ie inderdaad een stuk jonger. 😉

@Alex Miedema
Jij hebt het ook via het kenteken gezien denk of niet? Hoe oud ie is? Kan verder namelijk geen verschil zien met de 105(op dat de mistlampen ontbreken na) waar ik nog wel eens bij mee heb gereden, en dies uit 2009.

Mag ik jullie overigens een compliment geven? Als je dat kenteken nog volledig kan lezen heb je goede ogen! 😉
walker1
Quote @JD6930:
Mag ik jullie overigens een compliment geven? Als je dat kenteken nog volledig kan lezen heb je goede ogen!

Als je het op een smartphone bekijkt heb je misschien goede ogen nodig, maar op een normaal laptop/computerscherm is het goed te lezen. Alleen de eerste letter is niet goed te zien, maar dat is voor zover ik het weet altijd een B of een V bij bedrijfsvoertuigen.
JD6930
@walker1

Dat zal 't zijn. Zit idd nu even via mobiel te kijken. Ook toen ik die reactie plaatstte.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ongeval en n357 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN