Illustratie van:

Case International Maxxum 5120 Plus - krukas poelie fpto 5120

Ik ben fronthef + aftakas aan het opbouwen op een maxxum 5120 maar nu heeft de as van de Zuidberg frontaftakas 6 boutgaten en op de krukaspoelie zitten maar 4 bouten. Heb je voor een frontaftakas een andere poelie nodig bij een maxxum of moet je er een soort voorzet ring tussen schroeven om van 4 naar 6 bouten te geraken? Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

radium45
@MaxxuM4ever

Kun je de elektrische koppeling wel kwijt worden?
MaxxuM4ever
@radium45 Ja, ik heb dat plastic kapje voor de radiateur eruit gehaald en daar is voldoende ruimte voor de koppeling zoals het nu lijkt. We hebben ook een 5150 met frontaftakas en die heeft een dikker vliegwiel, maar ik weet niet of daar dus verschil in zit bij een 4 en een 6 cilinder.
jaap-paulusma
Moet je er niet een flex-koppeling tussen?
meestal zit hier een rubberen koppeling tussen
MaxxuM4ever
@jaap-paulusma die zit aan de andere kant van de tussenas, de kant van de hydraulische koppeling, hier zitten een paar scheurtjes in dus ik denk dat die vervangen moet worden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5120 Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2