Hef trilt renault 681

Hallo, opeens begint mijn hef te trillen als een gek net nu ik hem nodig heb om te gaan hooien.Waar kan ik de oplossing zoeken.Hij trilt als, ik net als vanmiddag de maaier er achter heb.Wat te doen gr

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Limbo: Zit het aanzuigfilter dicht met rommel?
limbo
Hallo wim ,nee volgens mij niet maar voor alle zekerheid zal ik dit nog ff na kijken.
limbo
Hallo wim ,nee volgens mij niet maar voor alle zekerheid zal ik dit nog ff na kijken.
goeiedag eem
@limbo de olie wel op peil?
limbo
Ja eem de olie is op peil ik ga morgen vroeg ff de filter er uit halen van avond nog eerst wat anders tedoen, gr
limbo
Hallo ik heb de filter schoon gemaakt zat inderdaad vuil spul in. De hef werkt nu weer,ga van middag uit proberen of hij het houdt.
Wimsumar
Beste Limbo:
Quote:
de filter

In goed Nederlands: "Het'' filter. 😉
In enkelvoud dus het filter, in meervoud de filters.
En nu ik het toch over filters heb, er is zit nog een filter in het hydraulisch systeem, en wel in de hogedrukleiding. Controleer/vernieuw deze ook A.U.B..
limbo
Hallo wim, mijn opleiding is van dien aart dat het niet uitmaakt of het met dt is of zonder dt,als het maar werkt.Ja die ene filter moet nog aan de beurt komen,straks als het seizoen voorbij is gaan er zo alle filters die aan de trekker zitten er uit,gebeurt ieder 2 jaar.Ik merk dat de arbitrol het ook moeilijk heeft,komt goed .gr

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1