Fendt 308 LSA - hefinrichting werkt niet meer.

Ik heb vorige week een nieuw contactslot laten inbouwen omdat het vorige niet goed meer werkte. Nieuw slot erin starte prima. Maar nu moest ik de hefinrichting gebruiken maar die doet nou niks meer. Iemand een idee wat dat kan zijn.
Alvast bedankt.

Deel dit topic

jajajaja5

Reacties

Wimsumar
Beste Jajajajaj5: Grote kans dat de zekering of stuk is, of geen contact maakt tussen de klemmetjes.

(Welke zekering het is weet ik niet. Ik heb geen E.H.R. 😄 ).

P.S.: Je hebt het laten inbouwen, schrijf je. Dan mag de monteur z'n fout (?) herstellen.
jajajaja5
De zekeringen zijn goed volgens mij. Ik heb ze allemaal nagemeten. Ben benieuwd wat dat kan zijn.
Fendt926Driver
Wat doet het diagnose lampje? De grote rode middenin die uitmoet gaan als je de hef activeerd? Misschien 1 van de 2 glaszekeringen in de zwarte ehr kast die kapot zijn? Als rode lamp knippert kijken of het snel of langzaam gaat. Dealer weet dan waar de storing is
jajajaja5
Geachte Fendt926Driver Bedankt voor uw reactie.
Als ik de sleutel helemaal terug draai dan knippert dat lampje een paar keer. langzaam. Voor de rest blijven er geen lampjes branden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!