International 423 - speling op hefarmen

Hallo iedereen ik heb hier al eens een topic over gemaakt maar zou er nog meer antwoorden op willen er zit speling op de horizontale as waar de hefarmen op zitten (uitgesleten) wat kan ik het beste doen hieraan en zijn de ringen (dichting) hier ook nog goed van te verkrijgen?

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

IH fan 1997
Mag je die as er gewoon uit duwen om te laten bewerken ofzo?
IHJan
Als je de as eruit duwt, loopt je versnellingsbak olie eruit. Volgens mij gewoon een nieuwe as monteren, de oliekeerringen zijn gewoon verkrijgbaar. Zit er geen ruimte op de kogels van je heflatten?
IH fan 1997
Kleine verbereing de versnellingsbakolie heeft hier niets mee te maken het is een apart circuit het is hydroliekolie in de hef en ok bedankt maar ik mag de as eruit duwen he of niet?
IH fan 1997
Ik bedoel verbetering
IHJan
De as kun je er gewoon uitduwen.
IH fan 1997
Ik bedoel voor alle zekerheid de as helemaal van boven die er door gaat daar waar je de hydroliekolie bij vult bedoelt u deze ook?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!