David Brown 990 - selectamatic

Vanavond met de 990 aan het experimenteren geweest.
Nu werkt de schakelaar van de selectamatic niet. Kan het zijn dat er binnenin iets af is geknapt?
Kan het systeem uitgeschakeld worden?

Deel dit topic

HanomagR228

Reacties

Andre150
roni
Hallo
waar je om moet denken bij de selectamatic is dat je de hef helemaal achterover moet drukken voordat je deze kan bedienen doe je dit niet is het mogelijk dat je de pal er tussen het profieltje hebt gedrukt of in het ergste geval gebroken.
probeer eens de deksel achterop de hef (waarop de selectamatic ook op zit) los te draaien en te bedienen kijk of de pal beweegt en of die ook wat mee neemt normaal gesproken zou die er onderdoor moeten blijven.
flonky
Je moet de hefhendel helemaal omhoog doen
door de veer druk op het eind drukken en dan moet de schakelaar verstellen willen
HanomagR228
@roni heb het dekseltje er af gehaald. Volgens mij is er niets geknapt. Zoals ik het Kan zien zit er een pal die door de draaischakelaar verschoven wordt. Deze is er volgens mij langs heen geschoten. Ik heb er wel een foto van gemaakt. Kan ik u die sturen. Misschien kunt u het zien
roni
@HanomagR228 zet maar op de site dan zal ik er wel naar willen kijken
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!