Illustratie van:

John Deere 2520 - hellingshoek

Hoi Even een vraag, zijn er mensen met deze tractor? Ik heb m met een maaidek eronder. Ik vroeg me af hoe schuin (zonder de loader), je kunt maaien. Het is een lengte stuk waar de korte kant te kort is om op te draaien. De hoek is denk ik tussen de 20% en 30%, Het 't een beetje geprobeerd maar voelde toch te spannend. Iemand ervaring?

Deel dit topic

Reacties

walker1
Meestal glijden ze eerder weg dan dat ze omkantelen, Een talud maaien is de eerste keer wel spannend 😄 Tussen de 20 en 30 procent moet nog wel kunnen, is ongeveer 15 graden.
walker1
Heb vorige week nog dagje gras geharkt op dijken, zijn denk ook zeker wel 30 %.
Was wel met een wat grotere trekker met dubbellucht.
gertjand74
Ok, ga ik het voorzicht proberen, thx! Dacht misschien om de eerste keer ff met touw aan de rolbeugel en boom voor als ie in de buurt van het (tipping point) komt
walker1
@gertjand74 Heb er een paar foto's van het harken op gezet.
Landbouwsluis
Als je het zelf niet vertrouwd is een touw, of een andere oplossing nooit verkeerd. Beter een kwartiertje extra tijd aan voorbereiding dan dat iemand anders dat kwartier kwijt is om jou onder je trekker vandaan te halen 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2520 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1