Illustratie van:

Iseki tx1500 - Velgen van de achterband

Hallo

Ik heb een iseki tx 1500 en daar bewegen mijn achterbanden heel erg op mijn as ! Ze slingeren als je van avhter kijkt. Nou was mijn vraag of dat in de borg pen zit of dat het in mijn as zit die is ingesleten of dat het door het opzetstuk van mijn velg komt? En als jullie de reden weten waar zou ik dan het nieuwe onderdeel kunnen bestellen ? Gr michael

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Michael-Dorresteijn: Dat is 'normaal' bij deze trekkertjes (die van mij doet ook zo).
robbin lamers
Onze kubota b7001 doet het ook niet te bang van worden. is steekassen systeem kun je niets aan doen. is nooit spelingsvrij. Het is misschien wel meer als eerder, ja dat kan maar dat slijt in, is niet zo erg.
Bedankt voor de snelle reacties !
Gelukkig weer een zorg minder, als het dan slijt heb je het dan over de assen of over het stuk wat aan je velg zit ? Gr.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki tx1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
232