Wim Bosman aan de slag voor kramp

Technisch groothandel Kramp en logistiek dienstverlener Wim Bosman zijn een innovatieve samenwerking aangegaan. Kramp heeft de ambitie om de service aan klanten continue te verbeteren. Snelheid van leveren is een van de belangrijkste factoren daarin. De vier magazijnen van Kramp worden voortaan dagelijks direct aan

Deel dit topic

Reacties

deutzfan2000
Benieuwd hoe dit gaat verlopen..
jd user
Ze kunnen beter maar een overzichtelijker onderdelen voorraad laten aanrukken.Als je iets speciaals moet hebben ,dan hebben ze die niet!!!!En lang niet alle slijtende onderdelen per merk staat overzichtelijk gerangschikt op de website.
deutzfan2000
@jd user klopt als je geen onderdeel nummer hebt dan is het een heel gekloot een soms ool niet op voorraad

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
34