Massey Ferguson 35 - bouwt druk op in radiateur.

Hallo,

Ik ben in het bezit van een ferguson 35 4cilinder. Maar hij gooit na een klein tijdje lopen (2min) koelvloeistof bij de radiateur eruit, dus hij bouwt druk op. Hij heeft wel een half jaar stilgestaan. Dus mischien dat de waterpomp vastzit of de thermostaat?? Hij start wel meteen en er zit geen water bij de olie en hij dampt ook niet.
Wie kan mij hier mee helpen?

Mvg,
cormick-423

Reacties

Wimsumar
Beste Cormick-423: Je moet de radiateur ook niet "tot de rand" vol doen. Opwarmen = uitzetten. Vandaar dat er dan iets koelvloeistof uit lekt.
3130ls
9 van de 10 keer de koppakking
cormick-423
Het zou dus niet kunnen dat de thermostaat niet open gaat?
3130ls
@cormick-423 dan gaat hij in principe alleen koken
Wimsumar
Beste Cormick-423:
Quote @cormick-423:
thermostaat

Geeft de temperatuurmeter (dashboard) nog iets aan?
Als de thermostaat niet werkt zou de meter een te hoge motortemperatuur aangeven. De radiateur blijft daarintegen "koud" (Denk om je tengels als je bij draaiende motor er aan wil voelen) .

Een vast zittende waterpomp (wat je in de topicopening noemt) kan eigenlijk niet. De V-snaar (zit deze er nog wel op?) zou 'gillend' slippen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!