Illustratie van:

Deutz D30S - inschakeling aandrijving 2 wielen stuk

Heb een d30s f1-812. De hendel om de 2 wielen in te schakelen heeft geen weerstand meer(staat rechts achter de zit). Kan ik de as volledig demonteren, of moet ik eerst de steekas eruitnemen en dan buitenste gietzijzeren as.

mvg

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Marcus1: Ik vond een onderdelenboek van de Deutz D-15. Ik hoop dat je er wat mee kan.

[url]vieilles.soupapes.free.fr/deutz_d15/pdf/…]

Of is de 'ploftekening' van de D-40 meer van toepassing:

[url]vieilles.soupapes.free.fr/deutz_d40_l/pdf/…]
Frederick
Beste,
Dit heb ik ook gehad bij een d40.
Waarschijnlijk is de verbinding tussen de hendel en het spergedeelte gebroken. Demonteer eerst de steekas door de boutjes (stuk of tien) los te draaien. Daarna trek je ze er gewoon uit. Demonteer dan de trompet waar de steekas in zat. Je kan enkel bij de hendel langs binnen langs de versnellingsbakkant van de trompet. Zo kan je het herstellen.
Frederick
@Wimsumar De D40 ploftekening is inderdaad van toepassing. Meerbepaald tekening 1027. Bij mij was buispen 43 gebroken die onderdelen 42 en 44 met elkaar verbind. Eenvoudig te herstellen dus. @marcus1 Ik denk dat het bij jou ook zo iets zal zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D30S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1