Illustratie van:

John Deere 3030 - velgen gewicht

De john deere staat nu op verzwaarde velgen (38inch) deze zijn ongeveer 8-10cm dik hoeveel kg scheelt dit met een orginele velg?

Deel dit topic

Reacties

Meten is weten 😉
Veel voerwagens hebben weeginrichting, gevuld met voer leg je het wiel er even op en je weet het... Moet je wel de beschikking daarover hebben (of een kennis, buurman.
3130ls
Denk dat zo'n gietijzeren velg wel 400 kilo weegt.normale 150 schat ik
OhDeere
Mijn 2130 op 34" wielen werd 325 kilo lichter ...
biet
Los van de vraag wat het precies weegt in ieder geval ook de waarschuwing voorzichtig te zijn als je ze zou demonteren. Kom je onder zo'n wiel terecht dan is het einde oefening en er is niemand in de buurt die sterk genoeg is om je er vanonder te halen. Wegen een paar honderd kilo per stuk.
sds trekkerteam
@biet het is om mee te doen aan trekkertrek in 3,5 ton hij weegt nu 3700kg dus zal ik uit moeten kijken naar een lichte velg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!