International 423 - Stil gevallen tijdens het rijden.

Beste leden

Ik heb met mijn international 423 deze morgent 1 uur gereden en plotseling ging hij hEel onregelmatig draaien. De mazout tank zat nog vol, op een gegeven moment stopte hij ermee en bij volle gas nog geen verschil. Weet iemand aan wat dit kan liggen?

Alvast bedankt

Deel dit topic

Nickcle

Reacties

albert-fendt
Klinkt als verstopping of lucht in je systeem. Kijk eens naar je opvoerpomp, meestal zit daar een filter in die wel eens verstopt kan wezen
jasper01
Rommel in de tank ook even controleren
Wimsumar
Beste NickCle: Lees onderstaande topic/gebruikershandleiding:

tractorfan.nl/topic/85240/
Nickcle
@albert-fendt

Waar kan ik ergens de opvoerpomp vinden?

Gr Nick
ErDee
@Nickcle kun je lang zoeken want die zit er niet op
MartijndenBoer
Een 423 heeft geen opvoerpomp. Waarschijnlijk zit er vuil in de tank of bij het kraantje wat vanaf de tank naar de brandstoffilters loopt.Wellicht je filter(s) verstopt?
IH fan 1997
Idd een 423 heeft geen opvoerpomp controleer idd de mazoutbak miss is grondig reinigen? en controleer tevens ook de mazoutfilter en leidingen. als dit niet is miss iets met de verstuivers?
Wimsumar
Beste IH Fan 1997:
Quote @IH fan 1997:
miss iets met de verstuivers?

Nee, bij deze plotselinge klachten is er geen aanleiding de oorzaak bij de verstuivers te zoeken.
IH fan 1997
Ah oke ik dacht er gewoon aan omdat iemand me dit eens zei
monteurtje
@Nickcle
Waarschijnlijk zit de slangaansluiting onderop de brandstoftank verstopt. Bij het kraantje de slang losmaken en even met luchtdruk teruglezen. Let wel op dat hierdoor het vuil weer in de tank terecht komt en dat het later evt weer voor kan komen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!