Lovol TB 504-III - Kwaliteit uit China?

De trekkers van Lovol worden wereldwijd verkocht. In de Benelux kennen we deze onder de naam Eurotrac, geïmporteerd door P. de Heus en Zonen Greup B.V. Vanaf 2016 wordt het productprogramma uitgebreid met de introductie van de Lovol TB 504-III. Een trekker van 50 pk, voorzien van enige luxe.

Deze compacttractoren zijn volgens de dealer geschikt voor de paardenhouderij, groenvoorziening, fruitteelt en grondbezitters. Deze trekkers worden in China geproduceerd door Lovol Heavy Industries. Vanaf 2016 zal het productprogramma in de Benelux worden verbreedt met introductie van de vernieuwde TB serie. Het eerste model is de 50 pk TB 504-III, die wordt vermarkt in een nieuw jasje onder de naam Lovol.

Kost zo'n ding nou?

Deel dit topic

Reacties

ZetorTwente
Dezelfde Lovol als deze? boerderij.nl/Mechanisatie/Foto-Video/…
Ik moet nog zien hoever deze merken het gaan schoppen in Europa, merken die hier bekend zijn en een (echt) dealernetwerk hebben kunnen wellicht wat groeien. Maar in dit soort nieuwkomers zie ik weinig, vaak zijn ze qua prijs niet scherp genoeg en kiest men toch liever voor een (hier) bekender merk. Maar wie weet laten ze mij verrassen.
jo845xl
Kwaliteit ? Als je ziet dat de F serie van Eurotrac de helft goedkoper is dan een Kubota !
Ik heb er toch mijn twijfels over .
Tinus
D'r komt wel kwaliteit uit China, als je er maar voor betaald. Als je het 2x goedkoper wilt dan kan dat altijd, maar dan maken ze het ook 2x lager in kwaliteit.
Husqvarna
Aj nog iets zoekt wat oe ploagt.
Favorit614
@Tinus
Zo iets ? Qua prijs ?

nettikone.com/en/foton-lovol/…

of rechtstreeks importeren.

alibaba.com/trade/search/…
walker1
Het is een kwestie van tijd en dan leveren de Chinezen gewoon spul dat aan Europese verwachtingen voldoet qua kwaliteit/degelijkheid.
Kijk maar eens naar de automarkt en de Koreaanse merken. 25 jaar geleden wou je nog niet dood gevonden worden in bijvoorbeeld een Hyundai Pony. Tegenwoordig maakt Hyundai gewoon goede en mooie auto's.
Grondverzetmachines van Koreaanse makelij zijn ook al jaren goed spul.
Husqvarna
@walker1
Denk toch dat er bij die voormalig communisten nog altijd vooral rotzooi wegkomt, ze hebben gewoon niet de mentaliteit zoals de Japanners om echt het beste van het beste te willen produceren, vooral massa=kassa. Zuid Korea maakt best goede spullen, maar die zijn ook altijd door het westen en Japan gesteund en daar zitten ook westerse bedrijven.
walker1
@Husqvarna Daarom, het heeft tijd nodig. China is al veel meer een vrije markt economie dan 25 jaar geleden.
Zuid Korea kan wel door Japan en het westen gesteund zijn en nooit communistisch geweest zijn, maar de eerst Hyundai Pony die ik al eerder aanhaalde, was niet veel bijzonders. Of de eerste Deawoo die hier leverbaar was, dat was een gemoderniseerde E Kadett. De E Kadett was in Europa al van de markt.
weurding
Die eurotrac dingen is anders ookn genoeg ellende mee, ken ze die de koppeling en druklager na 200 uur al vervangen moesten, motortje loopt wel mooi moet ik zeggen
eicherboertje
Heb er 2 voor reparatie gehad , lag binnen de 100 uur de koppeling al uit . 1 wou naar 150 uur niet meer schakelen , wat de las van de gaffel van de omkeer bak gebroken .
frammi
Maat van mij heeft een eurotrac F40.Nog geen 200 uur gelopen en al van alles gehad. Als je er mee rijdt kijk je de hele tijd achterom of er geen onderdelen onder uit vallen, zo rammelt de bak en achterbrug.
+1
hoest
Chinezen moeten gewoon virussen maken, daar zijn ze beter in.
Mdbm
Gerron
Quote Reactie van @hoest:

Chinezen moeten gewoon virussen maken, daar zijn ze beter in.

Chinezen zijn gespecialiseerd in het maken van minderwaardige versies van Westerse technologie. Raad eens waar eind vorig jaar de militaire wereld spelen waren? Het begint met een W en eindigt op uhan...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
33