Massey Ferguson 1080 - Multipower probleem

Hallo,

Ik heb een massey ferguson 1080, Hiervan heb ik de tandwielenpomp vervangen, omdat deze versleten was, maar nu werkt de multipower nog niet echt.

Het probleem is dat de mp maar 10 bar levert, zowel in- als uitgeschakeld. als ik de multipower afstop en de druk op het circuit bekijk, heb ik ongeveer 55 bar, wat wel normaal is, dan schakelt de PTO ook gewoon goed uit en in en remt die ook als je hem uit zet. als je de multipower er weer bij achter doet en dan meet wat de multipower druk is, is dit maar 10 bar, wat ongeveer 15-18 bar moet zijn, de pto wil nu ook niet meer op de rem gaan staan (doordat hij waarschijnlijk te weinig druk heeft??).

Nu is mijn vraag: waar kan dit probleem liggen. Zou het met de zuigerveren te maken hebben of kan het ook zitten op dat blokje boven de multipower (regelschuif)??

B.v.d.
yourisnaak

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!