Illustratie van:

New Holland TS 135 A - stoel pompt niet op

Goedenavond,
de grammer stoel van onze nh wil niet meer oppompen, je hoort het pompje ook niet brommen als je de schakelaar omhoog haalt. nu zat ik te denken aan een zekering, maar heeft iemand een idee welke zekering dit kan wezen? ik kan het niet vinden namelijk.
of is het wat anders?

hij is vanmiddag kapot gegaan..... moet hem morgen weer mee :|

wie kan mij helpen?

mvg
Tjerk Pander

Deel dit topic

Reacties

Herbert
Bij ons bleef de pomp een keer doorgaan, toen was de schakelaar in die hendel kapot. je kunt die rubber flap zo openmaken, aan de voorkant van de stoel zit het pompje.
Siebenga
Zou even onder de stoel kijken! Zou me niks verbazen dat de kabel ergens klem heeft gezeten!
nhmonteur
Als de zekering eruit ligt, dan is de kans groot dat de draden onder de stoel beschadigd zijn. Vaak aan de achterkant net onder de zitting gaan de draden kapot.zekering weet ik zo ff niet uit het hoofd. Kijk eens in het instructieboek. Daar staat precies waar welke zekering voor is.
tjerk-koetje
@nhmonteur dat is het probleem....... die is er niet bij....
tjerk-koetje
Ik zal zo na het eten even kijken
hobbyboer
@nhmonteur Staat dat niet ook op de binnenkant van de deksel van de zekeringenkast?
houthandel1056
Voor nood even een kabel met schuifjes maken en op de compressor schuiven.. op de grammers die ik ken zit de compressor voorin als je de jurk omhoog doet
dieseltank
Meten = Weten. Krijg je spanning op de compressor?

Wat doet de compressor als je die direct aansluit?

Niveau schakelaars goed? / even doormeten
nhmonteur
@hobbyboer jawel daar staan wel tekentjes op maar is soms niet helemaal duidelijk WatWaarom voor is.
hobbyboer
@nhmonteur Dat dacht ik al, ik ken de TS A niet zo goed maar een plaatje van een stoel lijkt mij een van de symbooltjes die vrij makkelijk te herkennen is 😉
nhmonteur
@tjerk-koetje Ik heb even voor je gekeken, kijk zekering 18 (15 amp) en zekering 39 (10 amp) eens na. Deze zijn beide voor de stoel.
ronald73
Het kan zijn dat het motortje van je compressor is doorgebrand. Dat was mij ooit eens overkomen.
tjerk-koetje
Inmiddels ben ik nu uit de brand, ik heb de kabeltjes van de compressor gehaald en heb daar tijdelijk andere kabel op gezet en aangesloten op de 3 polige stekker met een schaklaartje er tussen. waarschijnlijk is het de schakelaar, of een van de kabels. maar heb geen tijd om dat nu nog door te meten.

tis beun, maar maak het wel beter als ik het rustig heb.

@nhmonteur bedankt, ik zal het van de week even opzoeken, kreeg ook al een tip dat bij nh de stoel aangesloten zit op de zekering van de remlichten? weet niet of dit klopt, maar mijn remlichten doen het nog wel.

@hobbyboer
staan 3 tekentjes op van een stoel. waren alle 3 niet kapot.stonden ook meer tekens bij die stoel, met hef bediening. dus denk dat ze dan bedoelen dat dat de zekering is van de hefbediening op de arm 😉
steyrTom
Toen onze grammar stoel niet meer wou pompen was het stekkertje van de stoel naar kabel boom kapot. Misschien daar even kijken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 135 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
6