Ford 8210 - Hydraulisch probleem

Hallo,

Ik heb een Ford 8210 gen 1 met een hydraulisch probleem. Na een stuk rijden aangekomen op de bestemming deed de aftakas en de hefinrichting/ hydrauliek ventielen het steeds slechter en nu niet meer. Er is ongeveer 2 maanden geleden een nieuwe hydrauliek pomp op gezet en filters en oliepeil zijn goed.

Wat zou dit kunnen wezen?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Puma cvx power

Reacties

jammermaarhelaas
De nieuwe hydrauliekpomp was die opzij in de achterbrug?

Is deze er op gezet voordat je die problemen kreeg?
Puma cvx power
Ja opzij in de achter brug. Probleem is pas gisteren bovengekomen
boegie
Gaan de hydroliekslangen naar de machine toe ook schokken? En deed ie het stationair haast beter als met meer gas? Dan zuigt ie misschien ergens lucht?
Valtra-Fordpower
De Hydropomp heeft een eigen tandwiel pomp voor het lagedruk systeem, deze stuurt alleen aftakas en DualPower aan, dus de trekker rijd ook niet meer?
county854t
Als je verhaal lees, lijkt het er op dat het tandwiel tussen de aftakas en de oliepomp kapot is. Dan heb je geen druk meer om alles te laten werken. Alleen je hydrauliek ventielen werken nog op halve kracht als t goed uitvalt. Waarschijnlijk werkt je dualpower ook niet meer.
Dan zou ik daar is naar kijken.
Als je de achterbrugpomp eruit haalt kun je dat tandwiel zien. Kunnen ook de splines in je koppeling zijn.
Succes.
Puma cvx power
De trekker rijd nog steeds. Ik zal vandaag even druk meten. Er is met de pomp ook een nieuwe koppeling met drukgroep in gegaan. Als hij nu al kapot is zou snel wezen.
wouterdp
Kijk maar eerst of hij nergens lucht trekt. Aanzuigleiding in de pomp op de motor zit er gewoon ingeschoven en dicht af op een o ring als hij daar lucht trekt werkt het ook niet meer.
jasper01
Staan de hydrauliek hendels wwl vrij dat doorpompen zijn die pompem niet zo weg van
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!