David Brown 990 - Hydrauliek retour

Beste mensen,
Ik heb een David Brown en daar wil ik graag een retour leiding op maken.
Weet iemand waar ik die op de achterbrug kan maken ?
Zouden jullie daar een foto van kunnen maken ?
Ps. Het kan niet aan rechts van mijn stoel op die plaat met 2 bouten, want daar heb ik een regelblok voor het dubbelwerkende ventiel zitten.
M.V.G. Pim
pim_davidbrown

Reacties

DB_jansen
Volgensmij gewoon bij de vuldop van de versnellingsbak 😉
Fast Eddy
Achterop bij de vulplug.
Gerrit Hendrik
Pim waar wil jij deze retour leiding voor gebruiken?
Maak je deze leiding op de vuldop en je staat met de trekker te draaien en de achterbrugolie loopt dan terug in de versnellings bak zonder dat de bovenste as in de versnellings gesmeerd wordt.(lagers lopen stuk)
Retourleiding moet aangesloten worden op de leiding die de versnelingbak smeerd, links en rechts v/d zitting zit een dop waar sleutel 28 op past, hier kun je de leiding op aansluiten. Heb je een kieper en deze wil slecht zakken dan zou de leiding op de vuldop kunnen maken, maar dan alleen voor het zakken.
valmet6400power
@Gerrit Hendrik

Ja dat die kieper door de slangbreuk beveiliging gaat bedoel je? 😄
pim_davidbrown
@Gerrit Hendrik ik wil de retour gebruiken voor werktuigen met een doorlopend oliecircuit. Waarvoor je dus een slang in je aanvoer moet doen en dan een slang ( meestal vrouwtje ) op de drukloze retour moet plaatsen waardoor de olie constant door kan lopen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!