Guldner G30S - plaats chassisnummer

Hoi iedereen,
Kan iemand mij vertellen waar het chassisnummer is aangebracht (GUldner G30S, bj 1967). Ik kan het natuurlijk op het typeplaatje terugvinden, maar ik moet de locatie op het chassis weten om kenteken te kunnen aanvragen. Er staan overal verschillende nummers ingeslagen, maar het chassisnummer kan ik helaas niet vinden. Vast bedankt!
robin-wormhoudt

Reacties

Wouterke
Staat normaal op de koppelingskom bevestigd, aan de rechterkant.
Vertrek aan de starter en ga zo naar je achterwielen, dan kom je dat plaatje tegen.
ErDee
@Wouterke als je nou eens goed leest...
Wouterke
Klopt, maar bij mij staat het plaatje horizontaal, en dan is er verticaal in de koppelingskom het nummer geslagen.
berndvelthuis
5 cm naast het typeplaatje, op het koppelingshuis, staat het chassis nummer geslagen. Tenminste hier op de g30 en g25 wel.

Wat voor kenteken vraag je overigens aan?
Robin-W
Bedankt iedereen voor de tips. Ik heb hem inderdaad naast het typeplaatje gevonden, diep onder de verf (Ik durf het bijna niet te zeggen hier, maar helaas heb ik een groene Güldner, met dank aan een van de vorige eigenaars 😞 )

@Bernd - Omdat ik vlak aan de Duitse grens woon, heb ik een GV-kenteken nodig om daar rond te rijden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner G30S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!