Illustratie van:

Ford 5610 - motor

Beste Ford liefhebbers
Ik heb een Ford 5610 sinds 2 jaar. Ik heb hem deze zomer eens goed laten trekken aan een diepgronder en sindsdien rookt die meer en heeft ook wat onderdruk. Hier in Belgie noemen ze dit de Fordziekte:olieverbruik. Dit zou volgens een Nederlandse Firma te verhelpen zijn door de zuigerschaht uit te boren en een dikwandige bus in te persen. Prijs:600 euro+ verzendingskosten en alle demontage en montagewerk zelf uit te voeren.
Na wat zoekwerk vond ik een Engelse Firma die gereviseerde motoren aanbiedt in ruil die zo gemonteerd kunnen worden voor 750 euro.
Heeft iemand hier ervaring mee, kan iemand mij tips of advies geven, wat denken jullie hiervan?
Hartelijk dank voor jullie reacties bij voorbaat.
Pieter

Deel dit topic

Reacties

erik9831
750€ voor een gereviseerde motor van een 5610 ?

Lijkt mij zeer vreemd, heb je hier een link van ?

Want ik zie meteen een gereviseerde motor voor 3.250 pond waar nog 500 pond vanaf gaat als ze jou oude motor opnieuw kunnen reviseren.

timik.co.uk/for-reconditioned-4-cylinder-tractor-e…

Als je een gereviseerde motor kan vinden voor mijn Deutz D55 met F4l 712 motor voor die prijs, laat het mij dan meteen weten.
Wimsumar
Beste FordjeFan: Een gereviseerde motor voor slechts € 750,- , :? Als je dat leest geloof je je eigen oren toch niet?

P.S.: Voor dat bedrag kun je ook een heleboel olie kopen. Dus dat olieverbruik mag geen naam hebben.
deeremeneer
Bedoelen ze niet dat je €750,00 voor jouw motor terug krijgt?
stevenb
Onze ford 5610 verbruikte geen druppel nadat wij er eens slik 50 in de motorolie hadden gedaan ???? verders laat maar dampen van boven en onder ???? ik rij op trekkers waar het carterdruk er onderuit brult maar nog trekken alsof er nooit wat gebeurt is ???? is dit een gen 1,2 of 3 wij hadden de 3, beste trekker ooit ????
simon
André uit tiendeveen
Een goed adres daarvoor.
newholland-
Kijk uit met engelse firma die boden ook spotgoedkope tractors aan alleen kwamen ze nooit naar nederland maar je was wel je geld kwijt .gewoon doorrijden misschien rijd hij nog jaren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!