Fendt 106 LS - Interieur fendt 106ls

Beste mede tf'rs,

Origineel zit er in mijn 106ls bruine bekleding, weet er toevallig iemand waar je dat kunt halen en hoe je dat het beste aanpakt?

Gr Matthew

Deel dit topic

matzzz

Reacties

eicher4048driver
Die bekleding is vaak in niet zo'n goede staat meer. Je zou eens bij een slopersbedrijf kunnen horen (misschien fendtdealer ook?)
Ofdat ze iets hebben liggen. Ik heb ook al eens een 108ls gezien die ipv bruinebekleding een soort groene mat/kunstgras erin had met de randen afgewerkt met houten latjes. Zag ee gaaf uit maar is natuurlijk niet origineel. Je zou ook eens naar skai kunstleder in die kleur kunnen opzoek gaan en alles zelf op maat maken/snijden
matzzz
@eicher4048driver ja op de sloop is idd geen optie, ben idd opzoek naar dat skai leder. Maar dan is die houten latjes niet zo mooi meer. Zou is iets moeten vinden wat je onder het leer doet en waarmee je de randen afwerkt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!