Fendt 308 LSA - handleiding gezocht

Goeiemiddag,

Ik ben op zoek naar een handleiding voor onze 308 lsa van 1990. Ik kwamal een website tegen met diverse handleidingen. Maar wat is het verschil tussen werkplaatshandboek en handleiding? En is er een verschul tussen de handleiding van de eerdere generaties of die van 1990? Wat die heeft turbo enz...
kan iemand me helpen aan een handleiding te komen?
Of moet ik er een op cd bestellen zoals op onderdelen.nl daar kwam ik een werkplaatshadboek tegen van in de 400 bladzijdes en een handleidinvan 170 bladzijde welke heb ik nodig?

Lees meer »

Deel dit topic

eicher4048driver

Reacties

eicher4048driver
Alvast sorry voor de schrijffouten. Ik heb dit via mobiel getikt en kan het niet via mijn gsm wijzigen?
Fast Eddy
Als je wilt sleutelen kan je beter een werkplaatshandboek nemen.Maar voor algemeen gebruik en de simpele dingen is een handleiding voldoende.
Wimsumar
Beste Eicher4048Driver:
Quote @eicher4048driver:
handleidinvan 170 bladzijde welke heb ik nodig?

De handleiding van 189 moet je hebben voor de Fendt-308 TURBO.

Voor goed onderhoud is deze handleiding onontbeerlijk. Bijvoorbeeld om de remmen staat de 300-serie als 'matig goed' bekend. In de handleiding staat nauwkeurig hoe je als gebruiker de afstelling kunt onderhouden (geen hond die dat zonder handleiding weet).
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!