MC Cormick, waarde?

Wat is de waarde cq voor welk bedrag zou je een MC Cormick 423-1960s moeten kopen. Een collega heeft er 1 op het oog en vraagt mij de waarde. Als ik hem een cijfer moeten geven dan is dat een 7.

Deel dit topic

Reacties

erik9831
Wat voor de één een 7 waard is, is voor de ander misschien maar een 5.

Niet dat ik je oordeel onderschat, het is maar een voorbeeld.

Als alles in orde is, denk ik persoonlijk, tussen de 2000 en de 3000€

Ik heb een aantal factoren waar ik altijd rekening mee hou, als ik iets leuks zie staan. Uiterlijke staat, staat van de banden, lekken, wat zijn nog eventueel andere bijkomende kosten ... enzovoort.
OhDeere
Ik heb er 1 staan. Eerste serie (witte grille, ronde lampen) met een Baas voorlader. Redelijk nette, technisch goede tractor. Ik vraag (zo weg) € 2.750,00 in de marge. Ik kan niet zeggen dat het nu storm loopt......
t6030power
Een 423 van 1960 bestaat niet de 423 is pas vanaf 1966 gebouwd.
klopt het bouwjaar niet? of is het toch een mc cormick d serie?bijvoorbeeld een mc cormick d324.
dit.
dit scheelt namelijk erg veel in de waarde.

ihace.de/01_schlepper/0423/…

ihace.de/01_schlepper/0324/…
ErDee
@OhDeere dat storm lopen hoeft ook niet! Prijs is goed (want met Baas frontlader). Diegene die zoiets zoekt betaald dat wel!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4