Illustratie van:

Fendt 308 LSA - op nieuw afstellen van de rij koppeling ?

Trekker heeft op de rechter kant gelegen en nu doet de koppeling haast niks meer , maar ik weet niet of ik nou moet ontluchten ? er ziet wel genoeg remolie in het reservaar

Deel dit topic

Reacties

fendt308-driver
Is zn spiegel wel heel? 😃
(Sorry moest even)
vanmeij
Ik denk dat de olie uit de koppeling is gaan lekken. kijk even bij het roostertje aan de rechter kant van de trekker. als daar olie langs is gelopen dan verklaard dat het probleem.

remolie zit in ieder geval niet in/bij de vloeistofkoppeling
Fendttrisixfan
Zou eens beginnen met koppelingspompjes ontluchten, is er nog weerstand op het pedaal?
unipower
@vanmeij De olie uit de vloeistofkoppeling kan er nooit uit komen als hij op zn kant licht, als dat wel zo is kon het er van te voren ook al uit 😃
Fendt926Driver
Quote @vanmeij:
ik denk dat de olie uit de koppeling is gaan lekken. kijk even bij het roostertje aan de rechter kant van de trekker. als daar olie langs is gelopen dan verklaard dat het probleem.

remolie zit in ieder geval niet in/bij de vloeistofkoppeling
lijkt mij een reaktie van iemand die niet gehinderd wordt door enige kennis van een vloeistofkoppeling.
Je zult het moeten zoeken in ontluchten van je koppelings pedaal.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!