Deutz Motoren - Demonteren brandstofpomp Deutz F6L912

Wij zijn bezig met een Deutz F6L912, maar krijgen de brandstofpomp niet los na het losdraaien van de bevestigingsbouten. Het pomphuis zelf kan wel worden bewogen maar iets op de as van de pomp blokkeert de doorgang. Er lijkt een hulpstuk voor nodig te zijn.

Wie heeft ervaring met het demonteren van een dergelijke lijnpomp?

Alvast mijn dank,

Kees
KeesOldtimer

Reacties

RPCounty
Wat zou je er van vinden om eerst het tandwiel los te halen? Daarom zit er aan de voorkant een dekseltje
...
Wimsumar
Beste KeesOldtimer: En merk de stand van de tandwielen.
Jarno1h
Tandwiel van de distributie moet nog los denk ik? Eerst de moer los draaien en daarna goed merken zowel op dat as als op de tandwielen.
goeiedag eem
@KeesOldtimer sorry dat ik het zeg maar als je er niet zoveel vanaf weet kun je beter van de brandstofpomp afblijven, of als je hem eraf hebt door een monteur er weer op te zetten zodat hij straks wel weer optijd staat anders heb je straks een probleem met hem weer aan de loop maken. Koop een paar werkplaats handboeken en je wordt stap voor stap geholpen met demontage.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz Motoren ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!