F2 L411 motor info

Heeft iemand wat meer informatie omtrent de luchtgekoelde deutzmotor F2L411 ik weet dat deze een 2 cilinder van 28 pk is hij steekt in de Zettelmeyer 500 (kniklader) van men buurman en is van 1973 maar in welke deutz tractoren of machines werden zij nog gebruikt ik vind over deze motor niks terug.

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Is een industrie motor, in trekkers nooit gebruikt. ik heb er 1 in de Linde Hydrocar. ze zitten onder andere in shoveltjes, agregaten, trilwalsen, enz.
Perfect
Ook op hiab kraantjes op vrachtwagens
IH fan 1997
Oke dat dacht ik al de motor heeft wel heel veel slijtage maar voor de rest supersterk en meteen starten goed machientje die zettelmeyer 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1